SC HOFIFAL IMPORT-EXPORT – colaborarea cu aceasta firma s-a materializat in cercetari comune in ceea ce priveste tehnicilor de utilizare a microundelor si ultrasunetelor pentru valorificarea materialelor vegetale rezultate din procesele de productie.
S-a depus imnpreuna cu aceasta societate un proiect de cercetare de tip PED.

ICPI – colaborarea cu acest institut de cercetare s-a materializat in cercetari comune referitoare la posibilitatea de utilizare a ultrasunetelor in procesul de tabacire a pieilor cu agenti de tabacire vegetali.
S-au depus impreuna doua proiecte de tip Manunet.

SC Alumina SA – colaborarea cu aceasta firma s-a materializat in realizarea a doua studii referitoare la aplicarea ultrasunetelor in procesul de spalare a bauxitei pentru indepartarea unor compusi daunatori in procesul de fabricare a aluminei (oxizi de fier si compusi organici).
S-au efectuat cercetari in cadrul a doua contracte de cercetare cu terti.

ICECHIM - colaborarea cu acest intitut s-a materializat in cercetari comune referitoare la utilizarea microundelor si ultrasunetelor in cresterea algelor.


Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României